In-Ear Monitor

In-Ear Monitors / Earphones

Oppnå den beste lyden og passformen med våre profesjonelle In-Ear Monitors. Brukes av musikere og de audiophile lytte entusiastene.

Vi tilbyr både universale og formstøpte In-Ears som blir spesialtilpasset  etter dine ører.

AurisMed AS har i samarbeid med vårt søsterselskap Hantek Audio spesialisert seg på produksjon av  In-Ear Monitors. Vi har vår egen produksjon i Norge som gir deg en trygg handel og en sikker service når dette trengs. Du slipper unødvendig porto og fortolling av varer fra utlandet når du skal handle på egenhånd.

Priser fra kr 2899,-

Hvordan skaffe dine egne custom In-Ear Monitorer?

Å velge in-ear monitorer er en spennende og givende prosess. Du tar kontakt med oss slik at vi kan gjøre vårt beste med å guide deg til riktig produkt for nettopp ditt behov og ønske. Deretter setter vi deg i kontakt med riktig instans i nærheten av der du bor for å ta avstøp av dine ører (eller du besøker oss i Sandefjord), avstøpende sendes så til oss og vi starter produksjonen av dine custom in-ear monitorer.

Vi har også universale in-ear monitorer fra 2-8 drivere (høyttalerelementer) som ikke krever avstøp av ørene, disse kan lyttes på så du selv kan velge lydbilde du ønsker i de formstøpte eller universale in-ear monitorer.

Ring oss i dag på tlf: +47 33 42 72 50

  • Facebook Social Icon