Hjelpemidler

TV SoundBox. (HMS nr. 256882 og 256883)

Trådløs TV høyttaler som flytter lyden klart og tydelig til der du sitter, på den måten slipper du å anstrenge deg for å høre TVèn på avstand. Meget enkel i bruk. Ny forbedret modell.

Last ned bruksanvisningen her

mino_edited.jpg

Mino Samtaleforsterker. (HMS nr. 289980)

Mino er en digital samtaleforsterker som hjelper deg å høre bedre i de fleste hverdagssituasjoner, enten du bruker høreapparat daglig eller hører litt dårlig av og til.

Last ned bruksanvisningen her

Maxi Samtaleforsterker.jpg

Maxi Samtaleforsterker (art.nr. BE8008)

Maxi er en samtaleforsterker som hever frem ordene så du hører dem klart og tydelig selv med bakgrunnsstøy. Maxi er lett å bruke og han ingen kompliserte menyer. Det er bare å koble hodetelefonene (inkludert) eller halsslynge (bestilles separat) og justere styrken og tone.

PG-200 (HMS nr. 233240 og 233241)

PG-200 er en to-veis trådløs tilkallingssystem som består av en sender og en mottaker men opp til 4 enheter kan kobles til systemet. Systemet er lett å sette opp samtidig som det er brukervennlig.

Last ned bruksanvisningen her

SA-40 Mobiltelefon forsterker (HMS nr. 236399)

Dagens mobiltelefoner har ofte for svak lyd til at folk med redusert hørsel kan høre hva som sies. Med vår nye SA-40 HearAll mobiltelefon-forsterker,vil du lettere kunne høre innringerens stemme. Enheten virker som et eksternt håndsett til din mobiltelefon og kan forsterke opp 100 ganger (opp til 40dB). Kobes til din mobiltelefon med  Bluetooth og brukes som et håndsett eller høyttalertelefon. En klips er inkludert for "hands-free" samtaler i biler. Innebygget teleslynge løsning for høreapparat bruke med telespolefunksjon.

Last ned bruksanvisningen her

Vibio Trådløs Sengevibrator (art.nr. BE1221)

Vibio er en trådløs sengevibrator som brukes sammen med Vibio-appen.

Du oppretter og holder styr på dine alarmer i selve appen, som er tilgjengelig både i iOS og Android. Du kan også velge å få varsler for telefonsamtaler og SMS-meldinger. For mer informasjon om produktet klikk på denne linken (på svensk). Du kan også laste ned et datablad med mer informason om Vibio ved å klikke her

Maxi-tv-system.jpg
UA50-420x420.png

MaxiPro samtaleforsterker (art.nr. BE8054)

MaxiPro er en trådløs samtaleforsterker som kan kobles til ditt TV-apparat eller mobiltelefon via Bluetooth slik at du kan høre alt som blir sagt på TV eller i telefonen uten å måtte anstrenge deg. Den kan også brukes som en vanlig samtaleforsterker når man snakker med noen (krever halsslynge til høreapparat eller hodetelefoner). For mer informasjon klikk på denne linken (datablad til MaxiPro). Bruksanvisningen kan man laste ned her.

UA-50 Universal telefonforsterker. (HMS nr. 233239)

Den konverterer nesten alle stasjonær telefoner til en forsterket telefon. Den kobles mellom håndsettet/headsett og telefon apparatet. Opp til 45dB forsterkning (200 ganger høyere) og tonekontroll. Meget enkelt i bruk.

Last ned bruksanvisningen her