top of page

Hjelpemidler

TV SoundBox. (HMS nr. 256882 og 256883)

Trådløs TV høyttaler som flytter lyden klart og tydelig til der du sitter, på den måten slipper du å anstrenge deg for å høre TVèn på avstand. Meget enkel i bruk. Ny forbedret modell.

Last ned bruksanvisningen her

Denne videoen viser deg hvordan TV SoundBox fungerer

Maxi Samtaleforsterker. (art.nr. BE8008)

Maxi er en samtaleforsterker som hever frem ordene så du hører dem klart og tydelig, selv med bakgrunnsstøy. Maxi er lett å bruke og har ingen kompliserte menyer. Det er bare å koble hodetelefonene (inkludert) eller halsslynge (bestilles separat) og justert styrken og tonen.

Forbedret kommunikasjon mellom pasienter og terapeuter: For personer som får terapi, er effektiv kommunikasjon avgjørende for å oppnå positive resultater.

Maxi samtaleforsterker kan hjelpe pasienter å høre og forstå terapeutens instruksjoner og tilbakemeldinger, noe som fører til bedre resultater og en mer effektiv terapiopplevelse.

 

 

Forbedret livskvalitet:

For mange eldre individer og de med kognitive utfordringer, kan hørselsvansker være en betydelig barriere for å glede seg over livet til det fulle. Ved å bruke Maxi Classic samtaleforsterker, kan disse personene delta i aktiviteter og samtaler som ellers kan være vanskelig, noe som fører til en bedre livskvalitet generelt.

Oppsummert tilbyr Maxi Classic samtaleforsterker en enkel, men effektiv løsning for å forbedre sosialiseringen, øke sikkerheten for helsepersonell, forbedre kommunikasjonen mellom pasienter og terapeuter og forbedre livskvaliteten for eldre og de med kognitive utfordringer.

Databladet kan du laste ned her.

mino_edited.jpg

Mino Samtaleforsterker. (HMS nr. 289980)

Mino er en digital samtaleforsterker som hjelper deg å høre bedre i de fleste hverdagssituasjoner, enten du bruker høreapparat daglig eller hører litt dårlig av og til.

Last ned bruksanvisningen her

Denne videoen viser deg hvordan du bruker Mino.

MaxiPro samtaleforsterker (art.nr. BE2021)

Denne trådløse samtaleforsterkeren bruker Bluetooth teknologi og kan kobles til diverse lydkilder. Den kan også brukes som en vanlig samtaleforsterker når man snakker med noen (krever halsslynge til høreapparat eller hodetelefoner). For mer informasjon klikk på denne linken (datablad til MaxiPro). Bruksanvisningen kan man laste ned her.

Maxi-tv-system.jpg

MaxiPro TV system (art.nr. BE8054)

MaxiPro er en trådløs samtaleforsterker som kan kobles til ditt TV-apparat eller mobiltelefon via Bluetooth slik at du kan høre alt som blir sagt på TV eller i telefonen uten å måtte anstrenge deg. Den kan også brukes som en vanlig samtaleforsterker når man snakker med noen (krever halsslynge til høreapparat eller hodetelefoner). For mer informasjon klikk på denne linken (datablad til MaxiPro) (datablad til TV-streamer). Bruksanvisningen kan man laste ned her.

MaxiPro TV streamer (HMS nr. 289979)

Med denne enheten kan man koble lyden fra TV til ditt høreapparat eller til MaxiPro samtaleforsterker (krever halsslynge til høreapparat eller hodetelefoner). For mer informasjon klikk på denne linken (datablad til MaxiPro TV streamer). Bruksanvisningen kan man laste ned her. Produktvideo finner du her.

Vibio Trådløs Sengevarsler/vekker (art.nr. BE1221)

Vibio er en trådløs sengevarsler/vekker som brukes sammen med Vibio-appen. Du oppretter og holder styr på dine alarmer i selve appen, som er tilgjengelig både i iOS og Android. Du kan også velge å få varsler for telefonsamtaler og SMS-meldinger. For mer informasjon om produktet klikk på denne linken (på svensk). Du kan også laste ned et datablad med mer informason om Vibio ved å klikke her

UA50-420x420.png

Visit Vekkerklokke (art.nr. BE1370)

Visit vekkerklokke vekker deg med høy lyd, sterkt blinkende lys og/eller varsler fra vibrasjonsvarsleren som plasseres under madrassen eller hodeputen. Den kan også gi deg varsel når noen ringer på døren eller i telefonen, når din baby gråter eller ved brann. For mer informasjon klikk på denne linken (datablad til Visit Vekkeklokke)

UA-50 Universal telefonforsterker. (HMS nr. 233239)

Den konverterer nesten alle stasjonær telefoner til en forsterket telefon. Den kobles mellom håndsettet/headsett og telefon apparatet. Opp til 45dB forsterkning (200 ganger høyere) og tonekontroll. Meget enkelt i bruk.

UA 50 fungerer også på de nye GSM telefonene som erstatter de gamle fastlinjetelefonene. Det eneste du er avhengig av er at det er en GSM - telefon med telefonrør, slik som du er har vært vant til fra før. Pass på at du har en telefon hvor du kan koble løs telefonrøret og sette inn i UA 50.

Last ned bruksanvisningen her

SA-40 Mobiltelefon forsterker (HMS nr. 236399)

Dagens mobiltelefoner har ofte for svak lyd til at folk med redusert hørsel kan høre hva som sies. Med vår nye SA-40 HearAll mobiltelefon-forsterker,vil du lettere kunne høre innringerens stemme. Enheten virker som et eksternt håndsett til din mobiltelefon og kan forsterke opp 100 ganger (opp til 40dB). Kobes til din mobiltelefon med  Bluetooth og brukes som et håndsett eller høyttalertelefon. En klips er inkludert for "hands-free" samtaler i biler. Innebygget teleslynge løsning for høreapparat bruke med telespolefunksjon.

Last ned bruksanvisningen her

bottom of page